Populär

Vevradio 3 in 1 med ficklampa, radio, powerbank och solceller Röd

NYHET: Röd färg

Nödradio med vev, solceller och powerbank. Men denna vevradio är du alltid redo att lyssna på Viktigt Meddelande till Allmänheten, nyheter och andra radiomeddelanden.

Vevradio med Solceller, ficklampa och Powerbank
Smart dynamoradio med ficklampa, solceller och USB-port. Denna kompakta vevradio är det optimala tillbehöret för en aktiv livsstil ute i det fria. Den passar lika bra på campingturen som på fjället eller stranden! Perfekt vid strömavbrott

Varför bör man ha en vevradio?
Användningsområde: Nödradio för situationer vid elavbrott eller för användning utanför elnätet. Perfekt i krislådan men fungerar lika bra på campingturen, båten eller sommarstugan som ett trevligt tillskott.
En radio bör finnas i varje Krislåda.

Larmar om du är i fara
Skulle du befinna dig i fara så kan du skicka ut en högljudd larmsignal med dynamoradions SOS knapp, håll inne knappen så ljuder en siren. Vevradion har även en inbyggd 1W LED ficklampa som enkelt slås på med en knapptryckning.

Lyssna på radio, när och var du vill
Denna nödradio med vev har ett inbyggt batteri som enkelt laddas upp med hjälp av en vev, eller med Solceller. Vevradion kan även användas som nödladdare för din mobil om det skulle krisa. Befinner du dig på en plats med tillgång till el kan du passa på att ladda upp vevradion med en mobilladdare eller genom att ansluta den med en USB kabel till en dator.

Kom igång
Första gången du använder din vevradio så behöver du veva mellan 3 till 5 minuter för att aktivera batteriet. För att få maximal användning av solcellspanelerna så behöver de stå i direkt solljus en längre stund.

Egenskaper:
Typ: Dynamoradio / Vevradio med solceller, ficklampa och nödladdare
Radiofrekvens: FM / AM
Solcellspanel: 0,2 W
Ficklampa: LED 1 W
USB-port: USB-A / Micro-USB
Vikt: 300g

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Frakt: Gratis frakt

799 kr
Just nu: 399 kr


Andra gillar också