Populär

Smart värmare med keramisk värme - designad för att motverka höga elkostnader

Denna smarta värmare är utformad för att värma upp ditt utrymme snabbare än andra uppvärmningsanordningar utan att det kostar energi. Perfekt när du känner dig frusen och snabbt behöver lite extra värme på platser som kontoret, TV-soffan eller sovrummet. Med ett keramiskt PTC-värmeelement anpassas effekten efter omgivningstemperaturen vilket både sparar energi och ger en lägre yttemperatur som gör att den bränner mindre damm.
Det finns flera anledningar till att du ska skaffa dig en keramisk värmare. Här är några av fördelarna:


- Den värmer 10 gånger snabbare än traditionella värmare
Till skillnad från traditionella centralvärmesystem som tar upp till en timme att värma upp ett helt hem, kan du med denna smarta värmare känna hur den varma luften blåser i din riktning med en enkel knapptryckning. Snabbt och kostnadseffektivt.

- Det påverkar knappt din energiräkning
Denna smarta värmare har den senaste generationen keramisk värme, en smart teknik som håller värmen i rummet längre utan att du behöver slösa energi. Med den här kostnadsbesparande värmaren kan du snabbt förvandla ditt skrivbord eller din säng från kallt och iskallt till varmt och mysigt. Den är briljant.

- Det förbättrar luftkvaliteten
Inte nog med att den värmer på ett smart sätt, den är även den perfekta lösningen för dem som lider av allergier. Den filtrerar också damm, oönskade bakterier och förhindrar mögeltillväxt, vilket ger dig frisk och ren luft till skillnad från andra värmare som avger en mustig obehaglig lukt.

1200 W värmeeffekt och 2 fläkthastigheter

Med över en miljon sålda enheter över hela världen har den här apparaten blivit ett av de mest framgångsrika sätten att värma upp vilket område som helst utan att spendera en förmögenhet på energi.

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Frakt: Gratis frakt

1199 kr
Just nu: 499 kr


Andra gillar också