Populär

2-in-1 Flugsmälla + Nattlampa som dödar myggor - Uppladdningsbar + Trådlös

Störs du av surrande myggor eller flugor som stör din sömn?
Letar du efter ett effektivt sätt att döda dessa insekter medan du sover? Denna produkt är först på marknaden som BÅDE är en elektrisk flugsmälla OCH en myggfångare . Njut av en god myggfri sömn eller en mysig kväll utomhus.

En unik 2-i-1-design för att bli av med insekter. Säker för alla - Den här elektriska flugsmällan har skyddsgaller för maximalt skydd mot elektriska stötar. Det är alltså helt säkert för dig och dina barn. Produkten använder UV-ljus. Den fungerar inte bara som en napplampa utan även som en mygglockare, så att du kan sova gott utan att behöva göra något själv.

Alla fördelar:
- Kan användas både manuellt och automatiskt. Placera den enkelt på den trådlösa laddaren och njut av en handfri myggfri miljö. Den är också lätt, vilket gör den lätt att använda både inomhus och utomhus.
- Njut av en god natts sömn utan myggor. Den fungerar hela natten och är mycket effektiv. För barn kan den också fungera som nattlampa. På så sätt har de ljus och är skyddade från insekter.
Säker för alla - 3 säkerhetslager skyddar barn och vuxna
Lång livslängd
Med den medföljande USB-kabeln kan du enkelt ladda produkten. Den har ett extremt kraftfullt 2000 mAh-batteri, så den laddas snabbt och håller länge. Den kan även tas med till aktiviteter för att bli av med myggor.
Till skillnad från andra insektsmedel använder den inga kemikalier. Den använder UV-strålar för att attrahera och fånga insekterna när de närmar sig.

Lagerstatus: Finns i lager, 1-3 dagar leverans
Frakt: Gratis frakt

699 kr
Just nu: 199 kr
Andra gillar också