Populär

Halloween edition 2023 - Superkabel - Lightning - 1.2 meter

Vi introducerar en helt ny serie högkvalitativa kablar som kommer att förgylla din laddningsupplevelse. Halloween Edition 2023 är här!

Denna kabel är mer än bara en kabel - den är utrustad med ett intelligent chip som inte bara skyddar ditt batteri utan även förlänger dess livslängd, vilket innebär att du kan njuta av dina enheter längre än någonsin tidigare.

Vår kabel är byggd för att hålla och är extremt slitstark, så du behöver inte oroa dig för att den går sönder. Dessutom har vi ökat hastigheten i kabeln jämfört med tidigare versioner, vilket betyder att du kan ladda dina enheter ännu snabbare.

En riktig superkabel för dig som gillar att ladda snabbt. Förbättrad design och kvalité! Passar till alla Apples enheter med Lightningport.

Så varför slösa tid med andra kablar när du kan ha den bästa? Uppgradera din laddningsupplevelse med vår Halloween-edition 2023 kabel och njut av snabbare, säkrare och pålitligare laddning!

Färg: Svart
Intelligent chip: Skyddar ditt batteri och förlänger livslängden
Längd: 1.2 meter
Passar till: Alla enheter med Lightning Port- Exempelvis: iPhone 5/6/7/8/S/X/XR/XS/11/12/13/14/SE, PRO, Max, iPad Air, iPad Pro
CE-märkt: Ja

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Frakt: Gratis frakt

299 kr
Just nu: 97 kr


Andra gillar också